078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Boekhoudkantoor Rotterdam

Bent u op zoek naar een boekhoudkantoor Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres! Al onze boekhouders en accountants staan voor u en uw bedrijf klaar om uw zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren. Ons kantoor is te vinden in Dordrecht wat goed te bereiken in vanuit Rotterdam. Om problemen te voorkomen denken onze medewerkers altijd met u mee in oplossingen. Zo staan wij altijd klaar om u het juiste advies te geven!

Benieuwd welke diensten wij nog meer leveren? Bekijk ze hier.

Boekhoudkantoor Rotterdam | Niehof van der Meulen

Sinds 1952 zijn wij al werkzaam in ons pand in Dordrecht. Het pand is gevestigd aan de Burgemeester de Raadtsingel weg. Bij Niehof van der Meulen hebben zich verschillende klanten aangemeld over de jaren heen. Zo hebben wij klanten die bestaan uit grote bedrijven, maar bieden wij ook hulp aan wat kleinere bedrijven. Doordat wij zo divers te werk gaan kunnen wij goed adviseren zowel als grote en kleine bedrijven. Zelf positioneren wij ons bedrijf ook als kleiner bedrijf. Hier is bewust voor gekozen zodat de communicatielijnen kort kunnen worden gehouden. Dit is voordelig voor u én voor ons. Ook vinden wij het erg fijn dat er informeler met elkaar om kan worden gegaan in kleinere bedrijven. Vaak waarderen de klanten dit ook erg van ons.

Aansluiting bij SRA

Ons accountants en adviseursbureau staat aangesloten bij de SRA. Bij het SRA staan meer dan 380 kantoren aangesloten. Hierdoor is het één van de grootste organisaties voor zelfstandige accountantskantoren. Kwaliteit staat bij het SRA voorop. Dit betekent dat er moet worden voldaan aan de strenge toelatingseisen om toegelaten te worden.

Neem contact op

Wilt u zich aansluiten bij boekhoudkantoor Rotterdam? Neem dan contact met ons op! Samen kijken we naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.