078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Boekhoudkantoor Papendrecht

Zoekt u naar een boekhoudkantoor Papendrecht voor uw financiële administratie? Dan bent u bij Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Niehof van der Meulen is een ambitieus en zelfstandig accountantskantoor. Wij zijn al sinds 1952 werkzaam vanuit onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht. Ons klantenbestand vertegenwoordigt een zeer brede afspiegeling van het Midden- en Kleinbedrijf; van detaillist en zzp-er tot en met grote controleplichtige ondernemingen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw boekhouding kunnen betekenen? Maak dan gerust even een afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Boekhoudkantoor Papendrecht? Niehof van der Meulen is uw partner!

Wij maken complexe financiële vraagstukken weer inzichtelijk dankzij onze jarenlange ervaring. Door onze kleinschaligheid kunnen we snel op al uw vraagstukken inspelen, waardoor bijvoorbeeld het doorgeven van enkele wijzigingen zo gebeurd is. Wij zitten nooit tegenover u, maar staan juist naast u. Zo helpen we u met het nemen van de juiste beslissingen over uw financiën richting de toekomst.

Wij combineren een hoogwaardige dienstverlening met de voordelen van een klein kantoor. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met verschillende betrouwbare partners. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een boekhoudkantoor Papendrecht óf heeft u nog enkele vragen over onze organisatie of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Graag tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.