078-6142466

Boekhouding uitbesteden

Wilt u graag uw boekhouden uitbesteden? Wanneer u uw boekhouding uitbesteedt bij Niehof van der Meulen, bespaart u naast veel tijd ook geld. Onze financiële professionals ontzorgen u volledig, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Wij nemen u het werk uit handen en wij voorzien u continu van advies om alle mogelijkheden op het gebied van subsidies en kortingen optimaal te benutten. Nieuwsgierig geworden? Wij willen u graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Boekhouding uitbesteden – Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen is een ambitieus zelfstandig accountants kantoor. We zijn sinds 1952 werkzaam voor een brede klanten kring binnen het midden en klein bedrijf. Vanuit onze vestiging te Dordrecht voeren wij al uw fiscale, administratieve en financiële werkzaamheden uit.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Boekhouding uitbesteden – Onze diensten

Wij werken voor veel verschillende bedrijven, van detaillisten tot ZZP’ers tot grote controle plichtige ondernemingen. Onze diensten variëren van het verzorgen van alle fiscale aangiften tot het opstellen en beoordelen van jaarverslagen, tot een complete verzorging van uw salaris administratie. Ook staan we voor u klaar met advies en begeleiding op het gebied van herstructureringen binnen een bedrijf of andere financieringsvraagstukken.

Niehof van der Meulen staat klaar met begeleiding bij al uw financiële vraagstukken, en om u volledig te ontzorgen. Wij nemen uw boekhouding uit handen, en voeren deze nauwkeurig uit. Neem contact op met ons, en maak direct afspraak voor een persoonlijk gesprek. U kunt gemakkelijk en snel contact opnemen via de overige contact gegevens op onze website. Ook bij vragen of wanneer u meer informatie wilt ontvangen helpen wij u uiteraard graag verder!

Boekhouding uitbesteden – Contact

Maak gerust een afspraak om uw boekhouding uitbesteden. Heeft u ergens vragen over? U kunt gerust contact met ons opnemen.

15 + 15 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.