078-6142466

Boekhouding uitbesteden kosten

Wilt u de boekhouding uitbesteden kosten weten? Dan moet u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen zijn! Wij zijn een klein en zelfstandig kantoor, gevestigd in Dordrecht. Omdat wij zo klein en zelfstandig zijn, profiteert u bij ons van beperkte overheadkosten, waardoor wij de tarieven scherp kunnen houden. Wilt u graag meer informatie over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op en we gaan met u in gesprek over de wensen en mogelijkheden. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Boekhouding uitbesteden kosten | Niehof van der Meulen is uw partner

Niehof van der Meulen werkt voor veel verschillende bedrijven, van detaillisten tot ZZP’ers tot grote controle plichtige ondernemingen. Onze diensten variëren van het verzorgen van alle fiscale aangiften tot het opstellen en beoordelen van jaarverslagen, tot een complete verzorging van uw salaris administratie. Bovendien staan we ook voor u klaar met advies en begeleiding op het gebied van herstructureringen binnen een bedrijf of andere financieringsvraagstukken.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Kortom Niehof van der Meulen staat klaar met begeleiding bij al uw financiële vraagstukken, en om u volledig te ontzorgen. Wij nemen uw financiele administratie uit handen, en voeren deze nauwkeurig uit, zodat u zich weer kunt focussen op het ondernemen.

Boekhouding uitbesteden kosten – Contact

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder, zodat u straks de juiste oplossing heeft voor uw vraagstuk. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

12 + 12 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.