078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Boekhouding uitbesteden kosten

Wilt u de boekhouding uitbesteden kosten weten? Dan moet u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen zijn! Wij zijn een klein en zelfstandig kantoor, gevestigd in Dordrecht. Omdat wij zo klein en zelfstandig zijn, profiteert u bij ons van beperkte overheadkosten, waardoor wij de tarieven scherp kunnen houden. Wilt u graag meer informatie over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op en we gaan met u in gesprek over de wensen en mogelijkheden. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Boekhouding uitbesteden kosten | Niehof van der Meulen is uw partner

Niehof van der Meulen werkt voor veel verschillende bedrijven, van detaillisten tot ZZP’ers tot grote controle plichtige ondernemingen. Onze diensten variëren van het verzorgen van alle fiscale aangiften tot het opstellen en beoordelen van jaarverslagen, tot een complete verzorging van uw salaris administratie. Bovendien staan we ook voor u klaar met advies en begeleiding op het gebied van herstructureringen binnen een bedrijf of andere financieringsvraagstukken.

Kortom Niehof van der Meulen staat klaar met begeleiding bij al uw financiële vraagstukken, en om u volledig te ontzorgen. Wij nemen uw financiele administratie uit handen, en voeren deze nauwkeurig uit, zodat u zich weer kunt focussen op het ondernemen.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder, zodat u straks de juiste oplossing heeft voor uw vraagstuk. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.