078-6142466

Boekhouding laten doen

Wilt u graag uw boekhouding laten doen door een gespecialiseerd accountantskantoor? Dan is Niehof van der Meulen bij uitstek uw partner! Als kleinschalig kantoor stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Groot of klein, bij Niehof van der Meulen bent u aan het juiste adres voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied. Onze medewerkers staan graag dagelijks voor u klaar!

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Boekhouding laten doen door Niehof van der Meulen

Bij Niehof van der Meulen houden wij ons in de eerste plaats bezig met het structureren en analyseren van uw administratie. Vervolgens maken wij hier een overzichtelijk geheel van. Op basis van dit geheel worden uw btw-aangiftes gedaan en uw jaarrekening opgesteld. Daarnaast worden de juiste belastingregels toegepast en uw aangifte inkomstenbelasting wordt verstuurd. De juiste boekhouding omvat alle gegevens over uw onderneming. Deze kunt u op papier of elektronisch vastleggen. Het vormt de basis van uw belastingaangifte. Bij Niehof van der Meulen zorgen wij ervoor dat u zelf het overzicht houdt.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Naast dat u uw boekhouding door Niehof kunt laten doen, bieden wij een breder pakket aan diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan belastingadvies, financiële begeleiding, loonadministratie en tussentijdse verslaggeving. Voor meer informatie omtrent onze diensten kunt u op de website kijken, of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Boekhouding laten doen – Contact

Heeft u geen tijd meer om alles te ordenen? Wilt u zekerheid van de juiste belastingaangiftes? Maar wilt u wel zelf inzicht houden in uw boekhouding? Neem dan contact met ons op! Als transparant bedrijf kun u bij ons altijd een gedegen advies verwachten. Ook voor complexe vraagstukken kunt u bij ons terecht.

10 + 3 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.