078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Boekhouding eenmanszaak

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw boekhouding eenmanszaak aan uit te besteden? Dan moet u zeker bij Niehof van der Meulen zijn! Wij zijn gevestigd in Dordrecht, waar we vanuit ons kleine en onafhankelijke kantoor een groot aantal klanten bedienen. Dit gaan van eenmanszaken tot grote gerenommeerde bedrijven. Iedereen is bij ons dus van harte welkom, en we helpen graag bij de boekhouding, loonadministratie en nog vele andere zaken waar u als ondernemer zelf geen tijd voor hebt.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen!

Boekhouding eenmanszaak | Niehof van der Meulen is uw partner

Omdat wij een klein en zelfstandig accountantskantoor zijn, profiteert u als klant bij ons van verschillende voordelen. Allereerst kunnen wij onze tarieven laag houden, door beperkte overheadkosten. Daarnaast zijn onze communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk, waardoor we erg snel kunnen schakelen en snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Binnen de organisatie is er ook ruimte om informeel met elkaar om te kunnen gaan. Dit is ook iets wat veel klanten als positief ervaren.

Wij maken complexe financiële vraagstukken weer inzichtelijk dankzij onze jarenlange ervaring. Door onze kleinschaligheid spelen we snel in op vraagstukken en wijzigingen doorgeven is hierdoor zo gebeurt.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Dus zoekt u een boekhouding eenmanszaak? Niehof van der Meulen is uw financieel adviseur van Dordrecht en omstreken. We adviseren en begeleiden u bij allerlei financiële vraagstukken. Neem daarom gerust contact met ons op! Bel voor informatie of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

 

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.