078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Boekhouderskantoor Dordrecht

Bent u op zoek naar een boekhouderskantoor Dordrecht? Dan is Niehof van der Meulen de juiste partner voor u! Wij zijn een accountants- en belastingkantoor, gevestigd in Dordrecht. Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten, waaronder boekhouding, financieel advies, loonadministratie en het opstellen van jaarrekeningen. Ons klantenbestand is heel divers. Wij helpen zzp-ers, maar ook grote controleplichtige ondernemingen. Met elk soort bedrijf kunt u dus bij ons terecht!

Boekhouderskantoor Dordrecht – Niehof van der Meulen is uw partner

Omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn, profiteert u als klant bij ons van meerdere voordelen. Zo kunnen wij onze dienstverlening betaalbaar houden vanwege beperkte overheadkosten, en kunnen wij door korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten binnen de organisatie zorgen voor een het snelle inspelen op vragen en wensen van onze klanten. Ook is het dankzij een kleine organisatie mogelijk om informeel en persoonlijk met elkaar om te gaan, wat veel klanten van ons weten te waarderen.

Daarnaast stellen wij als kantoor hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren, met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor. Wij zorgen ervoor dat we de kwaliteit kunnen waarborgen door het goede en hoge opleidingsniveau van onze medewerkers en samenwerkingen met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken.

Neem contact met ons op

Wilt u graag uw boekhouding uitbesteden aan ons? Of heeft u nog vragen over de dienstverlening of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar, en helpen u graag met advies voor uw financiële vraagstukken. We staan u graag te woord bij Niehof van der Meulen!

 

 

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.