078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Boekhouders Rotterdam

Doet u onderzoek naar verschillende boekhouders Rotterdam voor uw financiële vraagstuk? De medewerkers van Niehof van der Meulen, staan graag voor u klaar! Wij zijn een ambitieus en zelfstandig accountantskantoor. Ons bedrijf bestaat al sinds 1952 en is gevestigd aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht. Ons klantenbestand vertegenwoordigt een zeer brede afspiegeling van grote tot kleine bedrijven. Maar ook detaillisten en zzp’ers kunnen bij ons terecht.

Benieuwd geworden naar wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Twijfel niet en neem direct en vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Boekhouders Rotterdam | Niehof van der Meulen is uw specialist!

Indien u niet graag te veel belasting betaalt, moet u beslist eens een afspraak maken met Niehof van der Meulen. Uiteraard maakt de fiscale praktijk deel uit van ons dienstenpakket. Wij helpen onze klanten verder op basis van een passend advies en kunnen hen ook helpen met verdere financiële begeleiding. Daarnaast kunnen wij ook de loonadministratie uitvoeren, jaarrekeningen samenstellen en hulp bieden bij een overnametraject.

Onze filosofie is dat de klant te allen tijde bovenaan dient te staan. Medewerkers bij Niehof van der Meulen denken daarom ook altijd actief met u mee in oplossingen. Ook zorgen zij ervoor dat eventuele problemen achteraf vóór zijn. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij zorgen er altijd voor dat onze taken juist en tijdig worden uitgevoerd.

Kom in contact met Niehof van der Meulen!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de beste boekhouders Rotterdam? Of heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op! Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met uw vraagstuk.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.