078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Boekhouders Dordrecht

Bent u op zoek naar de beste boekhouders Dordrecht? Dan bent u bij Niehof van der Meulen helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een ambitieus en zelfstandig accountantskantoor en zijn al sinds 1952 werkzaam vanuit onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht. Ons klantenbestand vertegenwoordigt een zeer brede afspiegeling van het Midden en Kleinbedrijf, van detaillist tot zzp-er tot grote controleplichtige ondernemingen.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen u graag meer.

Boekhouders Dordrecht | Niehof van der Meulen is uw specialist!

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen wij werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie centraal bij alles wat wij doen.

Wij geloven in korte lijnen waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt; bij ons op het accountantskantoor in Dordrecht óf op uw locatie.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de beste boekhouders Dordrecht óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag meer informatie en zorgen ervoor dat uw vraagstuk wordt opgelost. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.