078-6142466

Boekhouder zzp er

Bent u zzp er en bent u op zoek naar een boekhouder zzp er? Dan bent u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor, gevestigd aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. Vanuit daar bedienen wij een heel divers klantenbestand met allerlei verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan loonadministratie, financieele begeleiding en boekhouding. We hebben inmiddels veel ervaring en kunnen daarom voor elk soort bedrijf wat betekenen. Of u nu zzp’er bent of een grote organisatie onder u heeft, Niehof van der Meulen staat graag voor u klaar!

Bent u benieuwd naar wat Niehof van der Meulen voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Boekhouder zzp er | Niehof van der Meulen helpt u graag verder!

Als zzp er heeft u natuurlijk genoeg te doen om het bedrijf te runnen. Laat daarom zaken als de boekhouding door ons doen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen. Graag nemen wij zaken als de boekhouding voor u uit handen. Omdat wij een kleinschalig kantoor zijn, profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo kunnen wij snel schakelen en zijn we erg flexibel. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de wensen van onze klanten.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Ook kunnen we de tarieven scherp houden door beperkte overheadkosten. Toch zorgen we er wel voor dat we de kwaliteit hoog houden. Dit doen we door ons lidmaatschap bij het SRA. Het SRA omvat meer van 380 kantoren op ruim 900 locaties. Het is daarmee de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. Het SRA heeft strenge toelatingseisen en werkt met periodieke (door de AFM) erkende reviews bij haar bestaande leden. Hierdoor kan gesteld worden dat de SRA kantoren behoren tot de bovenkant van de markt, als het gaat om kwaliteit van dienstverlening en interne organisatie.

Accountant in Alblasserdam – Contact

Bij vragen over boekhouder zzp’er kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder.

12 + 2 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.