078-6142466

Boekhouder voor zzp

Bent u op zoek naar een boekhouder voor zzp? Dan bent u bij Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij staan voor u klaar op het gebied van de boekhouding. Of u nu zzp’er bent of de eigenaar van een grote organisatie. Niehof van der Meulen is gevestigd in Dordrecht, van waaruit wij een groot en breed klantenbestand bedienen. We helpen u bij uw administratie, boekhouding, jaarrekeningen opstellen en nog veel meer.

Heeft u vragen of wilt u weten waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan gerust contact op!

Boekhouder voor zzp | Niehof van der Meulen staat voor u klaar!

Omdat wij een klein kantoor zijn, profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo kunnen wij scherpe tarieven aanbieden door beperkte overheadkosten. Ook kunnen we de communicatie persoonlijk houden, doordat u een vast aanspreekpunt heeft binnen de organisatie. Hierdoor zijn we ook erg flexibel en kunnen we razendsnel schakelen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Ondanks dat we een kleine organisatie zijn, stellen we wel hoge kwaliteitseisen aan ons personeel en de werkzaamheden. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren, met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor. Wij slagen verder in het nastreven van onze kwaliteitseisen door:

  • het goede en hoge opleidingsniveau van onze medewerkers in combinatie met doorlopende/permanente educatie en scholing;
  • samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten.

Accountant in Alblasserdam – Contact

Heeft u meer informatie nodig over boekhouder voor zzp? Of over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Of bekijk onze dienstenpagina. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

4 + 12 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.