078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Boekhouder Sliedrecht

Een professionele boekhouder Sliedrecht inhuren doet u bij Niehof van der Meulen. U kunt bij ons kantoor in Dordrecht terecht voor financiële begeleiding en belastingadvies. Ook helpen wij u verder met het opstellen van de jaarrekening, tussentijdse verslaggeving en loonadministratie. Met een expertise in financiële vraagstukken voor zowel kleine als grote organisaties, kunnen wij op ieder gebied voor u klaar staan. Neem alvast gerust een kijkje op onze website naar nog meer mogelijkheden. Maak vandaag nog een afspraak in ons kantoor in Dordrecht!

Boekhouder Sliedrecht – Voor iedere situatie

Als organisatie maakt u bepaalde fases door. Uw bedrijf groeit of krimpt. U neemt meer werknemers aan of er vloeien werknemers af. Of u nu belangrijke investeringsbeslissingen neemt of andere organisaties overneemt. Niehof van der Meulen helpt u te allen tijde verder. Van bedrijfsopvolgingsproblematiek tot aan personeelsaangelegenheden. De accountants van Niehof van der Meulen weten als geen ander wat uw organisatie doormaakt. Wij kunnen u hierbij deskundige adviezen geven.

Wie zijn wij?

Niehof van der Meulen heeft een zelfstandig kantoor aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. Onze dienstverlening is dankzij onze zelfstandigheid niet alleen betaalbaar, maar ook zeer persoonlijk. We voeren korte communicatielijnen door en kunnen daarom snel schakelen. Wilt u plots een wijziging doorgeven? Niehof van der Meulen speelt snel in op uw vragen en wensen. Door onze aansluiting met de SRA kunnen we tevens de kennis van grotere organisaties bundelen met onze persoonlijke aandacht.

Contact

Wanneer u kiest voor Niehof van der Meulen als uw boekhouder Sliedrecht, dan kunt u rekenen op uitstekende service! Wij maken complexe financiële vraagstukken voor u weer inzichtelijk. Niehof van der Meulen combineert jarenlange ervaring met kleinschaligheid. En kunnen als geen ander snel inspelen op uw veranderende behoeften. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Boekhouder Sliedrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.