078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Betaalbare boekhouder

Als u op zoek bent naar een betaalbare boekhouder, dan is Niehof van der Meulen hét accountantskantoor dat u zoekt. Omdat wij een klein en zelfstandig accountantskantoor zijn, profiteert u als klant bij ons van verschillende voordelen. Allereerst kunnen wij onze tarieven laag houden, door beperkte overheadkosten. Daarnaast zijn onze communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk, waardoor we erg snel kunnen schakelen en snel inspelen op de wensen en behoeften.

Wilt u meer weten over Niehof van der Meulen als uw betaalbare boekhouder? Neem dan eens contact met ons op. We staan u graag te woord!

Niehof van der Meulen uw betaalbare boekhouder

Allereerst stellen wij wel hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit kunnen we waarmaken door een goed opleidingsniveau van onze medewerkers en daarnaast de constante bijscholing. Ook hebben wij een samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controle opdrachten. Hierdoor hebben we ondanks onze kleinschaligheid toch de kennis van de grotere ondernemingen in huis.

Niehof van der Meulen is uw partner voor al uw financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. Heeft u een zeer complex fiscaal probleem? We hebben een samenwerkingsverband met een gerenommeerde fiscalist. Zo kunnen we ook zeer complexe fiscale vraagstukken snel voor u oplossen. Daarnaast zijn we aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA. Zo houden we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog.

Vraag het ons!

Wilt u meer weten over de specifieke kosten of hoe wij u van diens kunnen zijn? Kom dan in contact en vraag het ons! Wij gaan graag met u kijken hoe wij uw boekhouding op orde kunnen maken. Voor vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken. Dit kan via 078 6 142 466.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.