078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Belastingconsulent Dordrecht

Zoekt u een uitstekende belastingconsulent Dordrecht? Eén met veel persoonlijke aandacht en een betaalbare prijs? Niehof van der Meulen helpt u te allen tijde graag verder. Bij ons aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht kunt u terecht voor al uw financiële en/ of fiscale vraagstukken. We verzorgen uw fiscale aangiften van A tot Z. We houden u graag op de hoogte van de voortgang. Daarbij wordt u direct geïnformeerd over lopende zaken en betalingen.

Graag een professionele belastingconsulent Dordrecht in de arm nemen? Aarzel niet en schakel ons in. We zorgen ervoor dat u niet meer belasting betaalt dan nodig is. Neem contact op via de website.

Uw persoonlijke belastingadviseur

Onze adviseurs behandelen aangiften zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, erfbelasting, schenkbelasting en nog vele meer. Iedere cliënt heeft een andere bedrijfssituatie. Daarom gaan wij vooraf graag met u in gesprek. U ontvangt een fiscaal adviesgesprek waarin onze belastingadviseurs uw unieke situatie bekijken. We kunnen u zo slim mogelijk adviseren met betrekking tot uw fiscale zaken.

Heeft u een zeer complex fiscaal probleem? We hebben een samenwerkingsverband met een gerenommeerde fiscalist. Zo kunnen we ook zeer complexe fiscale vraagstukken snel voor u oplossen. Daarnaast zijn we aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA. Zo houden we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog.

Belastingconsulent Dordrecht

Onze belastingadviseurs staan altijd graag voor u klaar! Schakel Niehof van der Meulen in als belastingconsulent Dordrecht. Niet alleen voor belastingadvies bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor financiële begeleiding, tussentijdse verslaggevingen, loonadministratie en voor het opstellen van jaarrekeningen. Zowel voor u als ZZP’er, als voor grote en kleine bedrijven.

We helpen uw organisatie graag verder en kunnen u volledig ontzorgen met passend belastingadvies. Zo kunt u zich weer focussen op het ondernemen. Bel voor informatie en maak direct een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.