078-6142466

Accountant in Alblasserdam

Op zoek naar een belastingadviseur Papendrecht? Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is al jarenlang specialist op het gebied van belastingaangiftes. Wij adviseren diverse soorten bedrijven op financieel, administratief en fiscaal gebied. Daarbij kan ook weer onderscheid gemaakt worden tussen Midden en Kleinbedrijven, detaillisten, ZZP-ers en grote controleplichtige ondernemingen.

De belastingaangifte uitbesteden aan de belastingadviseur Papendrecht

Het invullen van de belastingpapieren en de daarbij behorende regels kunnen vaak ingewikkeld zijn en nemen veel tijd in beslag. Tijd die u natuurlijk beter kunt besteden. Toch kan het uitzoeken van de belastingdienst in uw voordeel werken. U wilt natuurlijk nooit te veel betalen aan de Belastingdienst. De belastingadviseur neemt dit werk graag van u over. Daarnaast kijken wij altijd naar de beste opties voor u om zo voordelig mogelijk resultaat voor u te behalen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Niehof van der Meulen verzorgt allerlei aangiften hierbij moet u denken aan:

  • Omzetbelasting
  • loonheffing
  • inkomstenbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • dividendbelasting
  • schenkbelasting
  • erfbelasting
  • alle overige voorkomende aangiften

SRA

Niehof van der Meulen is bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) aangesloten. Door deze samenwerking is het mogelijk om u alle kennis en mogelijkheden te bieden als die van grotere advieskantoren. Dankzij de kleine omvang van ons bedrijf zijn de lijnen kort en heeft u altijd persoonlijk contact met onze adviseurs.

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk dat u alle persoonlijke aandacht en tijd krijgt die u nodig heeft. Daarvoor zijn wij ook een klein kantoor gebleven, zodat we te klanten kunnen schenken wat ze nodig hebben. De klant staat bij ons te allen tijde voorop. Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

2 + 6 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.