078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Belastingadviseur kosten

Bent u benieuwd naar de belastingadviseur kosten? Wij geven u graag inzicht in wat een belastingadviseur voor u en uw bedrijf gaat kosten. Niehof van der Meulen is een klein en onafhankelijk accountantskantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit daar helpen wij een breed scala aan klanten met allerlei diensten waar zij zelf geen tijd voor hebben of geen kennis van hebben. We staan klaar voor zzp’ers, maar ook voor grote bedrijven en alles daar tussen in. Dankzij ons brede klantenbestand hebben we veel ervaring en kunnen we elk soort bedrijf op de juiste manier helpen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder!

Belastingadviseur kosten | Niehof van der Meulen staat voor u klaar

Omdat wij klein en zelfstandig zijn, profiteert u bij ons van vele voordelen. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening namelijk heel betaalbaar houden, zijn we heel persoonlijk naar onze klanten toe en kunnen we snel op wensen en behoeften inspelen. Wilt u plots een wijziging doorgeven? Niehof van der Meulen speelt snel in op uw vragen en wensen. Door onze aansluiting met de SRA kunnen we tevens de kennis van grotere organisaties bundelen met onze persoonlijke aandacht. Zo komt u als klant niets tekort.

Wij maken complexe financiële vraagstukken weer inzichtelijk dankzij onze jarenlange ervaring. Door onze kleinschaligheid spelen we snel in op vraagstukken en wijzigingen doorgeven is hierdoor zo gebeurt.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen over belastingadviseur kosten staan we graag voor u klaar. We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Daarom zorgen wij er altijd voor dat u goed voorbereid bent en weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op via het formulier op onze website, maar dit kan ook telefonisch of per mail. Tot ziens bij accountantskantoor Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.