078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Bedrijfsadministratie uitbesteden zzp

Wilt u uw bedrijfsadministratie uitbesteden? Dan bent u bij accountant- en administratiekantoor Niehof van der Meulen helemaal aan het juiste adres. Wij zijn een klein en onafhankelijk kantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit daar zijn we een groot en gevarieerd aantal klanten van dienst. Wij nemen uw bedrijfsadministratie graag voor u uit handen. Als u ons inschakelt, heeft u zelf weer meer tijd om te ondernemen!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedrijfsadministratie uitbesteden zzp | Niehof van der Meulen is uw partner

Omdat wij klein en onafhankelijk zijn, profiteert u als klant bij ons van vele voordelen. Zo kunnen wij de communicatielijnen kort houden, en heeft u bij ons altijd een vast contactpersoon. Ook zijn we erg flexibel en kunnen we snel schakelen als onze klanten daarom vragen. Ook profiteert u bij ons van beperkte overheadkosten, waardoor de tarieven scherp kunnen blijven.

Toch is onze expertise niet minder als die van de grotere kantoren. Wij zijn namelijk lid van het SRA. Dit is een organisatie van ruim 380 verschillende kantoren, die hun kennis en ervaringen aan elkaar uitwisselen. In complexe zaken kunnen wij dus altijd aankloppen bij onze partners.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en geven daarbij ook advies en uitleg over de mogelijkheden voor u en uw bedrijf. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.