078-6142466

Administratie opzetten eigen bedrijf

Als u graag hulp wilt bij de administratie opzetten eigen bedrijf, dan is Niehof van der Meulen uw ideale partner. U loopt net het gebouw van de Kamer van Koophandel uit. U heeft nu officieel een eigen bedrijf! Maar u zit vol met vragen. Die vriendelijke KvK-medewerker heeft u namelijk op het hart gedrukt dat een overzichtelijke administratie opzetten voor uw bedrijf heel erg belangrijk is.

Het opzetten hiervan kan erg lastig voor u zijn, u wilt ten slotte gewoon ondernemen en niet vastzitten in de cijfers. Schakel daarom accountantskantoor Niehof van der Meulen in. Wij zijn de ideale partner om u te helpen bij het opzetten van onder andere uw bedrijfsadministratie.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het opzetten van de administratie van uw bedrijf!

Waarom een overzichtelijke administratie?

Het vastleggen van uw boekhouding komt kortom neer op het vastleggen van de vijf boeken. Dit zijn inkoop, verkoop, kas, bank en memoriaal. Helemaal wanneer u ZZP’er bent zijn dit de boeken die u dient bij te houden om uw boekhouding overzichtelijk te krijgen.

Als de administratie van uw eigen bedrijf op orde is, is ook het doen van de BTW-aangifte een stuk eenvoudiger en minder stressvol. Wanneer u aan het einde van het kwartaal nog de bonnetjes bij elkaar moet scharrelen is de kans groter dat u in de problemen komt met de Belastingdienst, dan wanneer u de boel op orde hebt.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Niehof van der Meulen helpt!

Wij van Niehof staan voor u klaar met onder andere advies en begeleiding op het gebied van herstructureringen binnen uw eigen bedrijf en helpen wij u verder bij andere financieringsvraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan loonadministratie, financiële begeleiding, belastingadvies, jaarrekening en voorzien u regelmatig van een tussentijdse verslaggeving.

Vragen over administratie opzetten eigen  bedrijf?

Heeft u vragen over het opzetten van de administratie, of hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn? Neem dan zeker contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag met een deskundig advies.

8 + 3 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.