078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Administratie opzetten eenmanszaak

Wilt u hulp bij uw administratie opzetten eenmanszaak? Dan bent u bij accountant- en administratiekantoor Niehof van der Meulen helemaal aan het juiste adres. De administratie opzetten van uw eenmanszaak betekent dat u alles zelf moet doen. U heeft geen financiële afdeling zoals een MKB dit wel heeft. Weet u waar u moet beginnen met het opzetten van uw administratie? En eenmaal opgezet, hoe gaat u uw boekhouding als starter bijhouden?

Kortom, wilt u hulp bij het opzetten van de administratie van uw nieuwe bedrijf of organisatie? Daar kan accountantskantoor Niehof van der Meulen u zeker bij helpen! Wij zijn een klein en onafhankelijk kantoor gevestigd in Dordrecht. Niehof van der Meulen is al sinds 1952 een specialist in het geven van financieel advies.

Heeft u  vragen over het opzetten van uw administratie? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag verder.

Niehof van der Meulen is uw partner!

In de afgelopen jaren hebben wij ons klantenbestand erg gevarieerd en hebben wij kennis op gedaan in diverse segmenten. Doordat wij een zelfstandig en kleinschalig bedrijf zijn, wordt elk advies op maat gemaakt. Daarnaast houden wij de communicatielijnen altijd kort en u heeft bij ons altijd een vast contactpersoon die u helpt. Omdat wij dus een kleinschalig bedrijf zijn, zijn wij erg flexibel en kunnen we snel schakelen.

Wij werken voor veel verschillende bedrijven, van onder andere detaillisten tot ZZP’ers. Maar ook voor bijvoorbeeld grote controle plichtige ondernemingen. Onze diensten kunnen variëren van het verzorgen van alle fiscale aangiften tot het opstellen en beoordelen van jaarverslagen. Bovendien staan we ook voor u klaar met advies en begeleiding op het gebied van bijvoorbeeld herstructureringen binnen uw eenmanszaak. Tot slot helpen wij u verder bij andere financieringsvraagstukken.

Neem contact met ons op voor het opstellen administratie eenmanszaak

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen bij het opzetten van uw administratie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en geven daarbij ook advies en uitleg over de mogelijkheden voor u en uw bedrijf.

Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.