078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Administratie ondersteuning

Accountant- en administratiekantoor Niehof van der Meulen is uw ideale partner als het gaat om administratie ondersteuning. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om financiële en administratieve zaken eenvoudig te ordenen. Door de nieuwe wetten en regels wordt het in Nederland ook steeds ingewikkelder om deze na te streven. Daarnaast ook door de hoeveelheid betaalrekeningen, abonnementen en toeslagen die u heeft bent u wellicht het overzicht snel kwijt.

Bij Niehof van der Meulen bieden wij u graag administratieve ondersteuning aan, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en altijd het overzicht houdt. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar voor vragen, en krijgt u een vast aanspreekpunt.

Heeft u vragen over uw administratie of kunt u hier hulp bij gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Administratie op orde houden

Vanuit de Belastingdienst bent u verplicht om een aantal zaken bij te houden voor uw boekhouding zowel als ZZP’er als bedrijf. Bij Niehof van der Meulen zijn wij hiervoor de uitstekende partner. Een boekhouding die op orde is heeft u nodig om aan het einde van het jaar de belastingaangifte en elk kwartaal de BTW-aangifte te kunnen doen. Het is namelijk wettelijk verplicht om uw administratie te kunnen verantwoorden en deze minimaal zeven jaar te bewaren (de fiscale bewaarplicht).

Niehof van der Meulen ondersteund u bij het houden van een overzichtelijke administratie en geeft u een goed inzicht in de financiële stand van zaken van uw bedrijf.

Vraag ons administratie ondersteuning

Heeft u vragen of wilt u direct onze hulp inschakelen bij het op orde maken en ondersteunen van uw administratie? Neem dan zeker even contact met ons op. Door middel van onze ruime ervaring hebben wij antwoord op al uw financiële en complexe vraagstukken.

Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.