078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Accountantskantoor Alblasserdam

Als u op zoek bent naar een accountantskantoor Alblasserdam? Dan bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres!

Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is een ambitieus en zelfstandig accountantskantoor. Het is sinds 1952 werkzaam vanuit Dordrecht en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio Drechtsteden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal van dienst zijn. U kunt daarom bij ons terecht voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van onze medewerkers. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie centraal bij alles wat wij doen.

Accountantskantoor Alblasserdam – Niehof van der Meulen is uw partner

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent en daarom heeft u geen tijd om u bezig te houden met andere zaken. Bijkomende financiële en administratieve werkzaamheden kunt u om deze reden laten uitbesteden! Onderstaand ziet u een aantal van onze diensten die wij voor u kunnen overnemen:

  • Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen.
  • Uitvoeren van wettelijke controleopdrachten.
  • Verzorgen van financiële administraties en tussentijdse rapportages.
  • Het verzorgen van alle soorten fiscale aangiften.
  • Verzorgen van loonadministraties en advisering hieromtrent.
  • Begeleiding van bedrijfsovernames en/of herstructureringen.
  • Bedrijfseconomische en/of fiscale advisering.
  • Begeleiding van financieringsvraagstukken.

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen over accountantskantoor Alblasserdam? Via de contactgegevens op onze website neemt u snel en gemakkelijk contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.