078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Accountant boekhouder

Op zoek naar een accountant boekhouder? Dan kan Niehof van der Meulen als ervaren accountantskantoor u daarbij helpen. Voor zowel een accountant als boekhouder kunt u bij ons terecht. Bij Niehof van der Meulen staat transparantie centraal. Of u nu een groot of klein bedrijf bent of misschien wel een zzp’er? Voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Goed om te weten is het verschil tussen een boekhouder en accountant. Een accountant is echt fundamenteel iets anders dan een boekhouder. Accountant is namelijk een beschermde titel die alleen door middel van een opleiding en inschrijving in een register verdiend kan worden. Accountants houden zich daarnaast aan gedrags- en beroepsregels. Ook is hierbij op hun werk toezicht. Ten slotte is het verplicht voor accountants om jaarlijks hun kennis te onderhouden en verdiepen door middel van opleidingen. Op die manier onderscheidt de accountant zich van een boekhouder.

Accountant boekhouder van Niehof van der Meulen.

Als u van uw accountant naast iemand die bijvoorbeeld uw jaarrekening verzorgt ook betrokkenheid met uw onderneming wenst, dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. Één van de belangrijkste voordelen van het uitbesteden van de administratie is dat het een hoop tijd scheelt. Deze tijd kunt u weer besteden aan het daadwerkelijke ondernemen zoals bijvoorbeeld het runnen van uw bedrijf, het vinden van klanten of het maken van een marketingplan. Daarnaast misschien het nadenken over nieuwe mogelijkheden of het realiseren van groei?

Een ander voordeel is dat je je minder hoeft te verdiepen in allerlei fiscale zaken, waaronder:

  • het afschrijven van bedrijfsmiddelen
  • De btw-aangifte
  • Relevante aftrekposten
  • De bijtelling van de bedrijfsauto

Contact Niehof van der Meulen

Wilt u meer weten over een accountant of wilt u meer informatie over de diensten van Niehof van der Meulen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn en welke diensten aansluiten bij uw bedrijf. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 078 6 142 466.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.