078-6142466
Selecteer een pagina

Administratiekantoor Sliedrecht

Als u op zoek bent naar een administratiekantoor Sliedrecht, dan kunt u terecht bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs. Naast de administratie van uw onderneming zijn wij ook altijd betrokken bij uw onderneming.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Administratiekantoor Sliedrecht– Niehof van der Meulen

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van onze medewerkers. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie centraal bij alles wat wij doen. U kunt bij ons terecht voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied.

De accountants en medewerkers van Niehof van der Meulen weten alles van de verschillende fases van een bedrijf en de hiermee samenhangende behoeften en zijn u uiteraard graag van dienst. We zijn een ambitieus en zelfstandig accountantskantoor en sinds 1952 werkzaam vanuit Dordrecht. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Wat biedt Niehof van der Meulen?

Door onze jarenlange ervaring hebben wij antwoord op uw vraagstukken. Ons dienstpakket bevat alle mogelijk aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied tegen komt. Wij kunnen u onder andere helpen met onderstaande diensten:

  • Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen;
  • Uitvoeren van wettelijke controleopdrachten;
  • Verzorgen van financiële administraties en tussentijdse rapportages;
  • Verzorgen van loonadministraties en advisering hieromtrent;
  • Begeleiding van bedrijfsovernames en/of herstructureringen;
  • Bedrijfseconomische en/of fiscale advisering;
  • Begeleiding van financieringsvraagstukken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in administratiekantoor Sliedrecht? Of wilt u meer informatie? Onze werknemers staan altijd voor u klaar! U kunt gerust contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.

4 + 11 =