078-6142466

Administratie Barendrecht

​Administratie Barendrecht? Bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs bent u aan het juiste adres! Wij werken vanuit onze vestiging in Dordrecht, dus we zijn dichtbij u. Ook houden wij van korte lijnen. Onze klant staat te allen tijde bovenaan de dienst. Met ons uitgebreide dienstpakket ondersteunen wij u, als ondernemer, op financieel en fiscaal gebied.

Wilt u uw administratie uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

Niehof van der Meulen – uw partner voor administratie

Niehof van der Meulen is de geschikte partner voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied. Met ons dienstpakket kunnen wij u helpen bij alle administratieve aspecten die u als ondernemer tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan loonadministratie, wettelijke controleopdrachten en financieringsvraagstukken. Met Niehof van der Meulen als partner houdt u uw administratie op orde voor de Belastingdienst. Tevens houdt u zelf zicht op uw financiën. Het grootste voordeel? U houdt veel meer tijd over voor hetgeen dat u het liefst doet: ondernemen.

Administratie Barendrecht van hoge kwaliteit

Als administratiekantoor stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Wij behouden onze kwaliteit door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA. Het SRA heeft strenge toelatingseisen en werkt met periodieke erkende reviews bij bestaande leden. Tevens spreken SRA-kantoren de taal van ondernemers uit het MKB-segment, omdat het zelf ook ondernemers zijn met vergelijkbare bedrijfsomvang.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Naast de aansluiting bij het SRA, zijn er nog twee manieren waarop wij onze kwaliteitseisen nastreven:

  • Onze accountants en belastingadviseurs hebben een hoog opleidingsniveau in combinatie met permanente bijscholing;
  • Wij werken samen met gerenommeerde partners voor complexe fiscale vraagstukken en het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten.

Administratie Barendrecht – Contact

Wilt u uw administratie uitbesteden? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat u graag te woord. Hopelijk tot ziens bij onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht!

15 + 3 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.