078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Aangifte loonbelasting

Heeft u hulp nodig bij de aangifte loonbelasting? Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs helpt u graag hierbij.

Aangifte loonbelasting – mogelijkheden

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent. Bijkomende financiële en administratieve zaken kunt u om deze reden laten uitbesteden. Ook uw loonadministratie kunt u aan ons uitbesteden. Lees hier meer over de uitgebreide loonadministratie.

Waarom Niehof van der Meulen?

Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is een ambitieus en zelfstandig accountantskantoor en is sinds 1952 werkzaam vanuit Dordrecht. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied. Onderstaand ziet u een aantal van onze diensten:

  • Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen;
  • Verzorgen van loonadministraties en advisering hieromtrent;
  • Begeleiding van bedrijfsovernames en/of herstructureringen;
  • Uitvoeren van assurance opdrachten;
  • Verzorgen van financiële administraties en tussentijdse rapportages;
  • Verzorgen van alle soorten fiscale aangiften;
  • Bedrijfseconomische en/of fiscale advisering;
  • Begeleiding van financieringsvraagstukken.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Contact

Wilt u hulp de aangifte van loonbelasting? Graag helpen wij u hiermee, onze werknemers staan altijd voor u klaar! U kunt gerust contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website. Ook wanneer u een vraag heeft of meer informatie wilt ontvangen staan wij uiteraard altijd voor u klaar!

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.