078-6142466
Selecteer een pagina

Accountant in Zwijndrecht

Wanneer u op zoek bent naar een accountant in Zwijndrecht bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres. Naast het verzorgen van uw jaarrekening zijn wij ook betrokken bij uw onderneming.

Meedenkend en betrokken

Voor uw bedrijf is het van belang dat de administratie kloppend is. Het komt vaak voor dat u hiervoor de tijd mist, de juiste kennis niet aanwezig is of dat u zoekt bent naar een accountant. In elk van deze situaties gaat u op zoek naar een accountant die aansluit bij uw bedrijf. De werkzaamheden van de gemiddelde accountant stopt bij de administratieve handelingen of werkzaamheden. Bij Niehof van der Meulen gaan we verder dan de standaard werkzaamheden en handelingen. We denken mee met uw bedrijf en zijn betrokken bij uw organisatie. Onze klanten ervaren dit als een prettige manier van samenwerken.

Aanspreekpunt voor al uw vragen

Wij functioneren als aanspreekpunt voor kleine tot grote vragen of situaties waarop u zelf het antwoord niet heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij in alle gevallen het beste antwoord op deze problemen. Accountantskantoor Niehof van der Meulen maakt geen onderscheid tussen verschillende bedrijven. Onze klanten bestaan uit zzp’ers tot aan controle plichtige bedrijven, waarbij we op ieder niveau onze klanten bedienen met de werkzaamheden en advies.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

De werkzaamheden van ons als uw accountant in Zwijndrecht kunnen bestaan uit de onderstaande handelingen:

  • Financieringsvraagstukken behandelen
  • Investeringsbeslissingen uitwerken
  • Bedrijfsopvolgingsproblematiek bemiddelen
  • Personeelsaangelegenheden oplossen
  • Belastingkwesties behandelen
  • Administratieve handelingen behandelen
  • Onderscheidende accountant in Zwijndrecht

Wanneer wij als uw accountant aan de slag gaan, ontvangt u alle mogelijke aspecten en adviezen die als ondernemer op financieel en fiscaal gebied kan verwachten van een accountant in Zwijndrecht. Centraal bij ons staat het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van onze medewerkers bij uw bedrijf. Daarnaast geloven wij in korte lijnen zodat er snel en juist kan worden ingespeeld op uw behoeften of eventuele problemen. Dit is één van onze kenmerken waardoor wij ons onderscheiden van onze collega accountantskantoren van een account in Zwijndrecht.

Contact

Bent u enthousiast geworden over accountant in Zwijndrecht? U kunt natuurlijk altijd een afspraak bij ons accountantskantoor in Dordrecht, of op uw locatie, wat u wilt! Neem direct contact met ons op.

1 + 3 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.