078-6142466
Selecteer een pagina

Accountant in Alblasserdam

Wanneer u op zoek bent naar een accountant in Alblasserdam bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres. Naast het verzorgen van uw jaarrekening zijn wij ook betrokken bij uw onderneming.

Betrokken en meedenken

Voor uw bedrijf is van belang dat de administratie kloppend is. Wij horen vaak van onze klanten dat ze hiervoor tijd tekort komen, de juiste kennis missen of het liever uitbesteden. Vanwege deze redenen gaat u op zoek naar een accountant in Alblasserdam die aansluit bij uw bedrijf. De werkzaamheden van een accountant gaan niet verder dan de administratieve handelingen. Wij van Niehof van der Meulen geloven echter dat wanneer wij meedenken en betrokken zijn met uw bedrijf, er meer bereikt kan worden. Onze klanten hebben dit als prettig ervaring.

Ervaring

Wij functioneren als aanspreekpunt voor kleine tot grote vragen en weten, door onze jarenlange ervaringen, de meest geschikte oplossing voor alle vragen waar u zelf geen antwoord op weet. Bij ons maken we geen verschil tussen onze klanten. De bedrijven uit ons klantenbestand bestaan uit zzp’ers tot aan controle plichtige bedrijven, waarbij we op ieder niveau onze klanten bedienen met de verschillende werkzaamheden.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

De werkzaamheden van ons als uw accountant in Alblasserdam kunnen bestaan uit:

  • Financieringsvraagstukken oplossen
  • Investeringsbeslissingen controleren
  • Bedrijfsopvolgingsproblematiek bemiddelen
  • Personeelsaangelegenheden uitzoeken
  • Belastingkwesties uitvoeren
  • Administratieve handelingen doorvoeren
  • Onderscheidende accountant in Alblasserdam

Onze werkwijze

Wanneer wij als uw accountant aan de slag mogen gaan, ontvangt u alle mogelijke hulpmiddelen die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied kan verwachten van een accountant in Alblasserdam. Centraal in onze werkwijze staan wederzijds vertrouwen en betrokkenheid bij uw onderneming. Daarnaast geloven wij erin dat korte lijnen ervoor zorgen er snel en juist wordt ingespeeld op uw behoeften. Dit is één van onze kenmerken waardoor wij onderscheidend ten opzichte van onze collega’s van een accountant in Alblasserdam.

Accountant in Alblasserdam – Contact

U kunt natuurlijk altijd een afspraak met ons maken bij ons op ons accountantskantoor in Dordrecht, of op uw locatie, wat u wilt! U kunt gerust contact met ons opnemen.

13 + 1 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.