Loonadministratie uitbesteden

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent en zo min mogelijk bezig zijn met randzaken. Bij Niehof van der Meulen kunt u uw loonadministratie uitbesteden aan onze loonadministrateurs. Zij weten alles over loonadministraties, loonstroken, arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden. Uw loonadministratie is bij ons in goede handen. Een groot aantal van onze cliënten laat hun dan ook hun loonadministratie uitbesteden.

Onder loonadministratie uitbesteden verstaan wij niet alleen de verwerking van de loonmutaties, het aanmaken van de salarisstroken en het tijdig indienen van de aangiften Loonbelasting. Onze specialisten kunnen u adviseren op elk gebied gerelateerd aan de loonadministratie. U kunt hierbij denken aan de inrichting van cliënt specifieke arbeidsovereenkomsten, alle voorkomende meldingen richting pensioenfondsen etc. Maar ook advies over salariëring en het volledig verzorgen en afhandelen van (onverhoopte) ontslagaanvragen bij het UWV.
Bovendien adviseren wij onze cliënten actief bij gewijzigde wetgeving. Daarnaast zorgen wij er door periodieke terugkoppeling voor dat de verloning altijd up to date blijft. Enkele voorbeelden zijn de periodieke controle op de juistheid en volledigheid van het te verlonen wagenpark. En signalering verlopen dienstverbanden en jubilea van werknemers.

Besparen door loonadministratie uitbesteden

Niehof van der Meulen beschikt over up to date software om uw loonadministratie te kunnen verwerken. Onze loonadviseurs kunnen met een premiescan beoordelen of u in uw loonverwerking wel voldoende gebruik maakt van premievoordelen. Zoals premiekortingen en premievrijstellingen. Als specialist in het uitvoeren van loonverwerkingen en het beoordelen van loonadministraties komen wij dit nog al eens tegen. Werkgevers deze en andere subsidiemogelijkheden benutten dit vaak niet in voldoende mate . Hierdoor wordt dan teveel afgedragen wat uiteraard zonde is.

Tenslotte kunnen wij u ook van dienst zijn voor wat betreft advisering. Denk hierbij aan personeelsbeloningen, arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht alsmede diverse overige regelingen. De aanvraag van een ontslagvergunning in het geval van boventallig personeel valt ook onder onze expertise. Waarbij wij  het complete traject voor u uit handen kunnen nemen. Kortom voor alle zaken rondom loonadministratie en personeelsaangelegenheden bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. Onze loonadviseurs staan graag voor u klaar! Laat daarom uw loonadministratie uitbesteden bij Niehof van der Meulen.

loonadministratie uitbesteden